El dijous 24 de juny 2021 s’entregaren 13 certificats de l’Escola d’Acollida en Vallada a un grup de les persones acollides en La Granja.

El «Programa Voluntari de Comprensió de la Societat Valenciana» com es anomenat per La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, enguany ha sigut tot un repte per al professorat i alumnat: les classes presencials no eren possibles i tothom ha hagut d’adaptar-se a les possibilitats que ofereixen els mòbils i ordinadors. Es tirava de menys  el calor humà, la presència física que permet entendre’ns millor. Però, l’esforç ha superat barreres i l’escola d’acollida ha arribat a fi amb resultats satisfactoris.

En l’entrega dels certificats es trobaren cara a cara professorat i alumnat: Sorpreses molt agradables, moments emotius. Aquesta escola pot realitzar-se gràcies al conveni d’AVSA amb l’ONG Escoles Solidàries, entitat formadora reconeguda per la Generalitat Valenciana.

Enguany hem comptat amb un grup de cinc voluntàries que han estat reforçant el professorat de l’Escola ; aquest reforç ha estat presencial a partir de que la normativa Covid ho permetia.

I en juliol continua la formació gràcies a les set persones voluntàries que donaran classe al grup de 25 persones acollides.

Asociación Valenciana

AVSA es la asociación de voluntarios y voluntarias, de inspiración solidaria, que se dedica a la acogida de personas inmigradas en situación especialmente difícil.

Contacto

Dirección:
C/ Santa Teresa Jornet, 8
46800 Xàtiva (Valencia)

Contacto:

Tel: 611 15 47 05

avsavalencia@gmail.com