Huí dimecres 16 de juny de 2021 hem estat fent sensibilització a l’IES de Guadassuar : dues sessions a l’alumn at de primer i segon d’ESO i Batxillerat.


Modou Diaka Lo(de Senegal) i Abdul Rauf( de Gana), dos acollits d’AVSA en La Granja de l’Ombria de Vallada, i Samba Diallo ex-acollit en Xàtiva, han donat a conèixer experiències de la seua vida: motius per eixir dels seus països, violació dels drets humans patida en el camí de vinguda, dificultats per aconseguir el permís de residència en Espanya,…


El coordinador de La Granja Ignacio Alós, ha explicat l’acolliment que AVSA els dóna així com els diferents tallers i formació que reben.
A més de Nacho, estaven Empar i Paco per acompanyar.los i respondre a les preguntes que l’alumnat ha fet.


Amb aquesta activitat es preten visibilitzar la problemàtica de la inmigració, al temps que es desmentixen bulos que circulen per les xarxes i es donen a conèixer camins per a què persones com Modou i Abdul , mal anomenats il.legals , aconseguisquen una vida digna.

Per part del professor organitzador, Omar Caparrós i la resta de professorat i equip directiu hem rebut tota la atenció per fer aquesta sensibilització.


El proper 22 de Juny uns 70 alumnes d’aquest IES visitaran la granja de l’Ombria .