El passat 15 de març del 2022 un grup de 6 xiques  i 5 xics de l’IES Josep Segrelles d’Albaida, acompanyats per un professor i una professora ens van visitar per conèixer de prop el projecte de La Granja de L’Ombria.

Aquesta visita va ser una mica diferent de les que de costum s’estan fent tant per l’horari com per la quantitat d’alumnat; van arribar a les 16 hores i van sortir a les 19:15 dues i es van fer tres tallers: què és AVSA, històries de vida i permacultura i bioconstrucció.

Els tallers van ser dirigits per les dues integradores de la Granja comptant amb la participació de deu acollits.

Tot i les inclemències del temps van voler visitar les instal·lacions i aprendre de la mà del permacultor, què és la permacultura i la bioconstrucció; així com totes aquelles labors que fan dia a dia els acollits.

Aquest grup de 1r d’Integració Social portaven unes preguntes que havien preparat juntament amb el professor d’anglès i que es van fer en anglès amb els acollits que coneixen aquesta llengua i que van encaixar al taller d’històries de vida.

En acabar la visita ningú no tenia ganes de marxar, així que els africans van treure els djembes i entre rialles, balls i cançons ens vam acomiadar d’un grup que va fer moltes preguntes, va mostrar inquietuds i ganes de participar en el projecte.