Ahir divendres, 14 de gener de 2022,  La Granja de L’Ombria va rebre la visita de 42 alumnes  que cursen  mòduls d’integració social,  igualtat de gènere i  atenció a persones amb risc d’exclusió social a l’IES POU CLAR, d’Ontinyent.

Després d’esmorzar han participat de forma rotatòria en tres tallers ( Històries de Vida; AVSA e Integració; Permacultura , bioconstrucció i animals) portats per acollits de La Granja , dues persones  voluntàries i tres treballadores.

Els acollits han aplaudit, en el sentit  literal de la paraula, les estudiants d’integració per la quantitat d’intervencions fetes, manifestant empatia, aportació d’idees i vivències referides al tema de l’immigració africana i han hagut oferiments de treballar fent voluntariat.

En aquestes visites s’està creant consciència, coneixement en la  joventut, present i futur del nostre poble. Per això en AVSA, estem ben contentes d’aquest projecte i més quan rebem comentaris con estos.

“No et pots imaginar els que ens ha agradat a tots i totes conèixer el projecte i a vosaltres tb! La grandíssima tasca que feu!!! I ha estat tot molt instructiu!  L’ alumnat de TIS està encantat i els ha emocionat molt la visita, molt satisfactori tot el que han aprés!”